Storformat

Posters produceras ofta i formaten är 70×100 cm eller 90×120 cm. Hos oss kan du lämna ditt färdiga  original digitalt, se bara till att du sparat bilder och länkar i dokumentet.

Tavlor är ett trevligt storformat med eller utan ram, kanske framtaget på Canvas, väv eller på ett fint högblankt papper, allt beroende på budskap och syfte. Vi kan även scanna in din bild, teckning, illustration.

Dekaler och självhäftande vinyl. Tryck och skär ut direkt en självhäftande vinyl, ta fram era dekaler till produkten, entrén,  skyltfönstret, bilen mm. Bilder och texter i små och stora format, på vit eller färgad vinyl.

RollUp är ett snyggt och enkelt sätt att snabbt presentera sig och sin idé på ett möte, mässa, presentation etc. Fungerar med rullgardinssystem, enkelt att frakta och montera upp.  Vi erbjuder flexibla lösningar.

Banderoller. Vill ni synas på avstånd. Vi erbjuder tåliga banderoller till fasader, byggnadsställningar, arenor och andra öppna platser som påverkas av väder och vind. Öljetter är ett bra alternativ när det ska hängas.

Utställningssystem. Det finns ett stort utbud av olika utställningssystem till entréer, butiker, mässor, speciella events och aktiviteter eller till det egna konferensrummet. Fristående, små, stora, lätta, enkla mm.  allt för att ditt budskap ska synas. Vi hjälper dig att hitta ett system som passar dig.